Waar moet u naar zoeken in de beste medische matras

De beste medische matras is een meerlagig ontwerp dat gewicht herverdeelt om te voorkomen dat drukzweren zich ontwikkelen. Dit type matras is meestal duurder dan standaardmatrassen, maar het kan aanzienlijke verlichting bieden door drukzweren en andere bedgerelateerde verwondingen.

Deze medische matras is gemaakt van schuimlagen die zijn ontworpen om het lichaamsgewicht van de gebruiker gelijkmatig over het oppervlak van de matras te verspreiden. Het is een goede keuze voor gebruikers die het risico op het ontwikkelen van drukzweren willen verminderen, en het biedt ook ondersteuning voor de rug en nek.

Het is belangrijk om een matras te vinden die uw gewicht goed verdeelt en voldoende ondersteuning biedt, omdat het verkeerde bedrijfsniveau pijn kan veroorzaken in uw heupen, schouders of zelfs uw wervelkolom. Dit kan resulteren in pijnen die de hele dag duren, of verergeren in pijnlijke zweren of drukzweren.

Een ander kenmerk om naar te zoeken in een ziekenhuismatras is een afwisselende drukluchtsamenstelling of technologie met lage luchtverlies, die kan helpen de kans op een vorm van een drukzweer te verminderen. Deze functies komen het meest voor in ziekenhuismatrassen die worden gebruikt om drukzweren en andere wonden te behandelen, maar ze zijn ook beschikbaar in sommige thuisversies.

Sommige van de beste ziekenhuisbedmatrassen zijn onder meer Invacare, Drive Medical en Medline. Deze fabrikanten bieden verschillende opties om aan de behoeften van verschillende patiënten te voldoen.

De Invacare Softform Premier Bariatric Matras kan bijvoorbeeld een goede optie zijn voor degenen die overgewicht hebben en maximaal 650 pond wegen. Het heeft een vloeistofresistentiedekking en is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

De therapeutische schuimmatras van Invacare Solace Prevention is een andere geweldige keuze voor degenen die bedlegerig zijn. De afwisselende schuimlagen zijn ontworpen om drukpunten te verlichten en biedt ook ondersteuning voor de heupen, knieën en wervelkolom.

Het biedt ook een ondersteuningsbasis met hoge dichtheid die de bloedstroom naar de benen en voeten bevordert en bestand is tegen vloeistoffen, wat belangrijk kan zijn voor mensen die incontinent zijn of die een incontinentiekussen moeten gebruiken.

Sheepskin is een ander geweldig materiaal om te overwegen voor een ziekenhuisbedmatras, omdat deze uitstekende vochtcontrole en opvulling kan bieden. Het is ook extreem duurzaam en biedt enkele antibacteriële en antischimmelseigenschappen die kunnen helpen bij het genezen van drukzweren en andere wonden.

Sommige ziekenhuisbedden hebben een binnenste veermatras, een goedkope optie die het beste is voor gebruikers die niet veel tijd in bed doorbrengen of degenen die niet overdreven overgewicht zijn. Het kan gemakkelijk worden aangepast om het gewicht van uw lichaam op te vangen en het kan beschikbaar zijn in het niveau van uw voorkeur.

Dit type ziekenhuismatras is een geweldige keuze voor patiënten met diabetes die gedurende de dag te maken hebben met frequente bloedsuikerpieken, omdat het een extra dempingslaag biedt die kan beschermen tegen een plotselinge daling van de bloedsuikerspiegel. Het bevordert ook een gezonde slaap en het kan drukzweren en andere huidproblemen verminderen.

Een drukverloofde matras is een slimme investering voor iedereen die een chronische ziekte of een blessure heeft die vereist dat ze veel tijd in bed doorbrengen. Het is belangrijk om er een te selecteren die de natuurlijke krommen van het lichaam ondersteunt, zodat u kunt voorkomen dat u onnodig stress op de spieren en gewrichten legt. Dit kan leiden tot pijnlijke zweren of drukzweren, en het kan ook uw kwaliteit van leven en energieniveau beïnvloeden.