Over onze doorligmatrassen

Over onze doorligmatrassen kunnen we blijven vertellen. De Bos Medical Home I is samengesteld uit twee verschillende lagen: het onderste gedeelte bestaat uit comfortschuim (12 cm). Dit zorgt voor de stevigheid van het matras. Het bovenste gedeelte bestaat uit traagschuim (6 cm). Door de elasticiteit verlicht het traagschuim de drukpunten van je lichaam en biedt het een comfortabele ligging. De Home II is een geavanceerder matras en Home III is een hybride systeem met luchtcellen voor je hielen. Alle matrassen komen van ons moederbedrijf Bos Medical International BV. Bos Medical levert wereldwijd matras systemen voor ziekenhuizen en verpleegklinieken. De Bos Medical Home I, II en III zijn speciaal ontwikkeld voor de thuismarkt.

Uniek bij Doorligmatras.nl

Een matras met een kunststof toplaag? Echt prettig ligt het niet. Het is warm en kan gaan plakken. Als het (nog) niet nodig is, gebruik je het liever niet. Daarom ontwikkelden we een uniek concept voor onze Home I doorligmatrassen: hygiënisch en comfortabel. De Home I heeft twee zijden. Eén zijde is van comfortabel tricot. Is er toch een vochtwerende laag nodig? Dan keer je het matras gemakkelijk om. De andere zijde is namelijk wel voorzien van een kunststoflaag. Voor op en top comfort en hygiëne, dus. We combineren het beste van beide werelden!

Verdere specificaties matras:

Anti decubitus product specificatie

  • 12 cm comfortschuim in RG 40, compressiehardheid 4,0 kPa
  • 6 cm viscoschuim in RG 50, compressiehardheid 1,8 kPa
  • Incl. polyester onderzijde tricot
  • PU hoes wit in combinatie met tricot hoes onderzijde
  • Certificaat ÖkoTex Standaard 100 – Klasse 1
Wat is het verschil tussen H2 en H3 matrassen?

H2 = zacht, H3 = stevig, het gelschuim aan de oppervlakte is hetzelfde, alleen de onderste kern is zachter/steviger.

Hoe zijn deze matrassen verpakt?

Wij leveren het matras vacuüm verpakt en opgerold in een kartonnen doos leveren. De doos is 40/40/110 cm. Houd er rekening mee dat het matras ongeveer ongeveer drie dagen nodig heeft om het volledige volume te krijgen. Daarna kan hij pas het maximale comfort geven en kun je goed beoordelen hoe hij ligt. We vinden het belangrijk dat je goed slaapt op je nieuwe matras

Proefliggen? Dat kan! 

Voor onze matrassen geldt een periode van 30 dagen proefliggen. De proefperiode is kosteloos en vrijblijvend. Wel rekenen we een borg voor deze periode. Wanneer je definitief overgaat tot aanschaf van het matras, zal de borg worden teruggestort. 

beste doorlig matras - proefslape