Over Bos Medical

Doorligmatras.nl is een initiatief van BOS Medical International BV- al ruim 40 jaar expert op het gebied van antidecubitus hulpmiddelen. Vanuit een passie om ook mensen thuis aan een comfortabel matras te helpen, is doorligmatras.nl ontstaan. Want of de jaren nu gaan tellen, of we worden onverhoopt ziek, zo lang mogelijk comfortabel thuis zijn verhoogt hoe dan ook de levenskwaliteit. Daar dragen we met onze kwalitatief hoogstaande matrassen maar al te graag aan bij.

BOS heeft ruime ervaring – nationaal én internationaal. Onze matrassen waren in het verleden enkel in ziekenhuizen en verpleeghuizen te vinden. Die kennis en expertise delen we nu ook met de thuismarkt. Daarbij streven we altijd naar de beste oplossing en houden we nauw rekening met jouw behoeften. Ook zijn we goed op de hoogte van actueel geldende voorschriften en innovaties. Dat stelt ons in staat ons productaanbod steeds verder door te ontwikkelen en te verbeteren. Centraal staan onze kwalitatieve producten die onderscheidend zijn op het gebied van comfort en gebruiksgemak.

Decubitus preventie

Om de specifieke zorg rondom decubitus zo efficiënt mogelijk in te richten is gebruik van de juiste middelen vereist. Decubitus is niet alleen een pijnlijke ervaring voor patiënten, maar leidt tevens tot aanzienlijke kosten door de inzet van extra benodigde zorguren. Door preventief de juiste producten in te zetten kan decubitus worden voorkomen wat resulteert in veel leedbesparing en een enorme kostenbesparing.

Importeur antidecubitus producten

Bos Medical International levert als importeur een breed scala antidecubitus producten aan een groot netwerk van dealers in Europa. Onze producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, liggen, zitten, positioneren, verplaatsen en disposables.

Historie

Freek Bos, de oprichter van Bos Medical International BV, reisde de hele wereld af op zoek naar de beste producten ter preventie en genezing van decubitus. Dit deed hij met als uitgangspunt de beste kwaliteit en een lange levensduur van de producten. Dit was en is nog steeds de focus van onze organisatie. Deze ambities hebben ervoor gezorgd dat in de loop der jaren onze kennis verder is verdiept en wij specialist zijn geworden binnen dit vakgebied. Onze producten worden inmiddels ontwikkeld over de hele wereld en gebruikt in de Europese zorgsector. We staan ervoor antidecubitus producten aan te bieden in de beste mogelijke prijs-kwaliteit verhouding en blijven dit doen om onze klant én eindgebruiker optimaal te kunnen bedienen.

Verpleeghuizen, thuiszorg en ziekenhuizen

De producten van Bos Medical International worden gebruikt in verschillende zorginstellingen. Denk hierbij aan verpleeghuizen, de thuiszorg, maar ook in de ziekenhuizen komt u onze hulpmiddelen tegen. Zowel op de Intensive Care (IC) als in de operatiekamers (OK). Denk hierbij aan OK gelproducten en éénmalige OK kleding.

Voor patiënten met decubitus

Ons assortiment en service richt zich op het bieden van de beste oplossingen met maximaal respect voor de omstandigheden van de patiënt. Ook het gebruiksgemak is een belangrijke factor en we bieden onze producten tegen een reëele prijs aan. We houden hierbij uiteraard rekening met actuele wet- en regelgeving. Ook kunnen we u voorzien van de nodige informatie om juiste beslissingen te nemen op basis van gefundeerde feiten. Op die manier helpen we graag bij het plannen en doen van de juiste investering in uw assortiment. Graag zetten we onze kennis breed in ter bevordering van uw tevredenheid en zetten we daarmee in op een prettige, langdurige samenwerking.

bos-medical-international-over-ons