Hoe u de beste matras voor thuiszorg kiest

Het kiezen van een matras is een investering en u wilt dat het lang meegaat. Het is dus het beste om te investeren in een matras die goed is voor uw gezondheid, bij uw budget past en de hele nacht comfort biedt.

Gelukkig zijn er veel opties die aan uw behoeften en voorkeuren voldoen. Naast het matrasmateriaal zijn hier een paar andere factoren die u zou moeten overwegen:

Temperatuurregeling

Matrassen van geheugenschuim slapen meestal warm, dus het is belangrijk om er een te kiezen met een koellaag of een spoelsysteem dat luchtstroom uitvoert. Koeltechnologieën zoals koperen deeltjes, gel of faseveranderingstechnologie kunnen ook helpen om de temperaturen te reguleren voor mensen die heet slapen.

Latex

Natural Latex is een geweldige optie voor degenen die geen chemicaliën of synthetische materialen op hun matras willen gebruiken. Het is een natuurlijk materiaal dat duurzaam en schimmelbestendig is. Het heeft ook een natuurlijke geur en kan worden gerecycled.

Een goede matras zou lang moeten duren en het is het beste om een garantie te zoeken. Sommige merken bieden een garantie van zeven jaar die slijtage dekt. Als je een zware slaper bent, wil je misschien gaan met een matras met spoelen om schok te absorberen en bewegingsoverdracht te voorkomen.

De meeste retailers verkopen bed-in-a-box matrassen die vacuüm verzegeld en verzonden in compacte dozen, zodat u niet thuis hoeft te zijn voor levering. Ze zijn niet altijd de meest comfortabele, maar ze kunnen u op de lange termijn geld besparen.

U kunt online een breed scala aan bedden vinden met een proefperiode van 90 tot 365 nachten, zodat u ze kunt uitproberen voordat u zich ertoe verbindt er een te kopen. De meeste retailers hebben een retourbeleid, zodat u eenvoudig uw matras kunt ruilen of een terugbetaling kunt krijgen als het niet past.

Het is ook de moeite waard om te kijken naar merken die gecertificeerd zijn om vrij te zijn van schadelijke chemicaliën en lage VOC -emissies uit te zenden. Deze certificeringen zijn een goede indicator dat het schuim dat in een matras wordt gebruikt niet schadelijk is voor uw gezondheid en geen allergieën of ademhalingsproblemen veroorzaakt.

De American Chiropractic Association onderschrijft de golfmatras van Casper, met een hybride van vijf lagen polyschuim, traagschuim en natuurlijke latex. De combinatie van deze lagen biedt uitstekende ondersteuning voor uw rug, heupen en gewrichten, en verlicht pijn en druk op de wervelkolom.

De matras van Layla is een geweldige keuze voor slapers aan de achterkant en zij die de voorkeur geven aan een steviger bed met goede ondersteuning. Het beschikt over een traagschuimtop die aan de vorm van uw lichaam en een zachte schuimkern wordt. Het heeft ook een ritssluiting met handgrepen om de matras om te draaien.

Voor wie het het beste is: deze matras is perfect voor koppels die een stevig maar comfortabel bed willen dat beweging isoleert. Het komt in drie stevigheidsniveaus, dus je kunt er een vinden die voor jullie beiden werkt. Het binnenste interieur is ademender dan traagschuim, dus het is een goede keuze voor hete slapers.