Het vinden van de beste matras voor bedlegeringen

Als u een familielid hebt dat bedlegerig is of chronische gezondheidsproblemen heeft, is het vinden van de beste matras voor bedlegeringen een van de belangrijkste dingen die u kunt doen. Dit komt omdat een goede matras je geliefde kan helpen goed te slapen en de rest te krijgen die ze nodig hebben om te herstellen van hun ziekte of ziekte.

Een goed bed zal verschillende belangrijke functies hebben, waaronder superieur comfort, duurzaamheid en ondersteuning. Het moet ook gemakkelijk te reinigen en te onderhouden zijn, zodat u er zeker van kunt zijn dat het nog vele jaren in goede staat is.

Het kiezen van een goed bed zal ook afhangen van de leeftijd van de persoon die het gebruikt en hoeveel mobiliteit ze hebben. Als ze bijvoorbeeld moeite hebben om in en uit bed te komen, is het misschien de moeite waard om wat meer uit te geven aan een matras die dit proces gemakkelijker zal maken.

De juiste matras zal de volgende kenmerken hebben: – Superior contouring, een functie die het lichaamsgewicht gelijkmatig over het bed helpt verdelen en drukpunten langs de wervelkolom elimineren. – Kwaliteitsmaterialen, zoals geheugenschuim of gelschuim, die warmte afwijken en oververhitting voorkomen. -hoogwaardige, ondersteunende randen die het bruikbare oppervlak van de matras zullen vergroten en zinken aan de rand verminderen.

Een ander belangrijk kenmerk is een bedrijfsniveau dat de patiënt comfortabel kan verdragen. Een te zachte matras zal zich ongemakkelijk voelen en pijn veroorzaken, terwijl een stevig bed voldoende ondersteuning zal bieden voor het lichaam van de patiënt.

Een goede matras voor bedlegeringen zou ook moeten kunnen voorkomen dat verzonden zich vormt. Vontsoren kunnen zich ontwikkelen wanneer patiënten niet in hun bed kunnen bewegen en te veel druk uitoefenen op hetzelfde gebied van de huid. Gelukkig kunnen matrassen die speciaal voor dit doel zijn ontworpen, deze problemen verminderen en de genezing van huidzweren bevorderen.

Afwisselende drukmatrassen

Dit soort bedden gebruiken afwisselende luchtbladen om druk over het gehele oppervlak van de matras te herverdelen. De afwisselende werking van de luchtcellen stimuleert de bloedstroom en zorgt ervoor dat vloeistoffen bewegen, waardoor de huidgenezing verbetert wanneer drukzweren ontstaan.

Dit type matras kan nuttig zijn voor oudere volwassenen die moeite hebben zichzelf ’s nachts te herstellen en degenen die herstellen van verwondingen of chirurgie.

De VIVA afwisselende drukmatras is voor dit doel een goede keuze omdat het actieve therapie biedt die pijn en ongemak verlicht in delen van de rug die de neiging hebben om tijdens het bed te worden gespannen. Het heeft een systeem met lage luchtverlies dat meerdere opblaasbare luchtbuizen gebruikt die geleidelijk in de loop van de tijd opduiken en leeglopen, waardoor de beweging van de wervelkolom van een patiënt nabootst tijdens het slapen.

De afwisselende druktechnologie kan ook de genezing van wonden en zweren bevorderen. Bovendien heeft het een optimale luchtcirculatie die gezonde ademhaling bevordert en voorkomt dat infecties zich ontwikkelen.

Stimuleer medische zwaartekracht 7

Dit is een duurzame, comfortabele en betaalbare matras die prioriteit geeft aan het gebruiksgemak voor bedlegerige patiënten. Het heeft een drie-inch schuine perimeter waarmee patiënten gemakkelijk in en uit het bed kunnen bewegen. Het wordt ook geleverd met een verwijderbare antimicrobiële dekking die vloeiend bewijs is en gemakkelijk kan worden gereinigd.