De beste matrassen om doorligwonden te voorkomen

Doorligmatras.nl
Doorligmatras anti decubitus mattress

Bent u op zoek naar de beste matrassen om doorligwonden te voorkomen. Doorligwonden, ook wel drukwonden genoemd, kan voor veel mensen een probleem zijn, waaronder mensen met chronische ziekten of beperkte mobiliteit. Ze kunnen pijn en ongemak veroorzaken en kunnen leiden tot ernstige slaapgebrek als ze niet goed worden behandeld.

Er zijn verschillende manieren om voorlage te voorkomen, maar een van de beste manieren is om een matras te krijgen die helpt bij drukverlichting. Dit is vooral belangrijk als u om gezondheidsredenen veel tijd in uw bed moet doorbrengen.

U kunt matrassen vinden die speciaal zijn ontworpen om voorlage te voorkomen door de juiste materialen en een uniek ontwerp te gebruiken, zoals de Saatva -klassieker. Deze matras is een hybride veerschuim en kussentopmatras met een dikke dempingstop om de opbouw van stress op zachte lichaamsdelen te voorkomen. Het is een geweldige keuze voor zowel lichte als zware slapers.

De beste matrassen om doorligwonden te voorkomen

Er zijn een paar soorten matrassen die worden gebruikt om bedden te voorkomen, waaronder statische matrassen, dynamische matrassen en hybride matrassen. Statische matrassen zijn ontworpen om het gewicht van een patiƫnt gelijkmatig te verdelen, terwijl dynamische mensen bellencellen gebruiken die tegelijkertijd opblazen en leeglopen. Ze helpen ook de druk op de huid te verlichten en zijn geschikt voor zowel preventie als genezing.

Memory Foam is een goede keuze voor dit type matras, omdat het uitstekende ondersteuning biedt, terwijl het risico op het ontwikkelen van een bed worden geminimaliseerd. Het houdt ook de temperatuur laag en is zeer duurzaam.

Natural Latex is een andere uitstekende optie, omdat het milieuvriendelijker is dan traditioneel traagschuim. Dit materiaal is ook duurzamer dan squishier schuim met lagere dichtheid, en het heeft de neiging een lange levensduur te hebben.

Het is ook belangrijk om een matras te kiezen die een materiaal gebruikt met de juiste soepelheid voor uw lichaamstype. Een zachtere matras is misschien niet zo comfortabel, dus het is beter om te gaan met iets dat gemiddeld of stevig is.

De matras moet in staat zijn om uw wervelkolom en nek te ondersteunen, omdat dit twee gebieden zijn waar venzoren vaker voorkomen. U moet ook een matras kiezen met een groot aantal comfortlagen, omdat deze helpen de hoeveelheid stress op uw lichaam te verminderen.

Een hoogwaardige, drukverloofde matras is de beste manier om voorleerhonden te voorkomen. Dit komt omdat het zal helpen uw wervelkolom te beschermen tegen druk, evenals de pezen en spieren. Je moet ook een dikke en zachte matras vermijden, omdat dit ervoor kan zorgen dat je te gezellig wordt in je bed.

Om u te helpen de juiste matras te kiezen, hebben we een lijst samengesteld van enkele van de meest populaire opties die vandaag beschikbaar zijn. Lees verder voor meer informatie over elk van hen en beslis welke het juiste bij u past!

De beste matras om bedden te voorkomen is een hybride veerschuimmatras. De Saatva-klassieker is een geweldige keuze, omdat het een comfortabele toplaag heeft gemaakt van gel doordrenkt traagschuim dat het een zacht en knuffelend gevoel geeft. Het heeft ook een hoogwaardige basis met een veerspoelkern, die ideaal is voor drukverlichting en ondersteunt de achterkant, schouders en heupen.

Doorligmatras is een onderdeel van Bos Medical International BV