Beste thuiszorgmatras

Als u op zoek bent naar de beste matras voor thuiszorg, wilt u een product dat u of uw geliefde comfortabel zal houden en tegelijkertijd wordt beschermd tegen drukzweren en andere omstandigheden. Gelukkig zijn er verschillende topmatrassen op de markt die aan deze behoeften kunnen voldoen.

#1 – therapeutische schuimmatras van troevende preventie door Invacare

Dit is onze nummer één keuze omdat deze kosteneffectief is en uitstekend comfort biedt. Het beschikt ook over tweelaags schuim om gewicht te herverdelen en drukzweren te voorkomen.

#2 – Birch Natural Matress door Birch Healthcare

Deze organische matras voor thuiszorg is gemaakt van alle natuurlijke materialen, inclusief katoen, wol, latex en staal. Het is Greenguard Gold -gecertificeerd, wat betekent dat het vrij is van polyurethaanschuim en harde chemicaliën.

Het heeft een uniek ontwerp dat luchtstroom door gaten in de matras mogelijk maakt, wat kan helpen het risico op het afbouwen van huid en infectie te verminderen. Bovendien heeft het materiaal een stevig maar soepel gevoel dat perfect is voor buik- en rugslaapers.

#3 – Vive 8 matras door Drive Medical

Deze matras is ontworpen met patiëntveiligheid in gedachten, dus het wordt geleverd met een laag bedhoogte en een hoofdsteun met meerdere positie. Het beschikt ook over een low-profiled frame en 3-inch tweelingwielcasters om vallen te voorkomen.

Bovendien is het gemaakt met een ly-air verliestechnologie die zacht genoeg is om te worden gebruikt door patiënten die een hoog risico lopen op drukzweren. De luchtcellen in de matras laten om de zes minuten leeglopen en opblazen om zelfs gewichtsverdeling te bevorderen en om voorleerhonden en andere problemen te voorkomen.

Bovendien kan de pomp worden aangepast voor elke patiënt, zodat u de drukniveaus kunt instellen die aan de behoeften van uw geliefde voldoen. U kunt statische of afwisselende drukinstellingen selecteren die op 10, 15, 20 of 25 minuten cycli lopen, die zullen helpen om pijn en ongemak in uw geliefde te verlichten.

#4-Medacure schuimmatras door Medi-foam

Deze schuimmatras is een geweldige optie voor iedereen die het zinken van het gevoel wil vermijden dat traagschuim kan veroorzaken. Het heeft een visco-elastisch schuim dat duurzaam is en comfortabele ondersteuning biedt. Het is ook gemakkelijk schoon te maken, dankzij de vloeistofbestendige dekking.

#5 – Drive Medical Gravity 7 Matras door duik medisch

Het Medical Model van Drive geeft prioriteit aan duurzaamheid en gebruiksgemak. Het heeft een rand van drie inch die ondersteuning biedt bij het verlagen en verhogen van het bed en een hellingshielgedeelte om het risico op drukzweren in dit gebied te verminderen.

Het is een geweldige keuze voor oudere volwassenen en mensen met een hoog risico op vallen. Het is ook een goede keuze voor patiënten die niet van de stijfheid van een geheugenschuimmatras houden.

Deze schuimmatras is een uitstekende keuze voor diegenen die een matig tot hoog risico hebben op het ontwikkelen van drukzweren. De meerdere zones bieden herverdeling en verlichting van druk, en het ingewikkelde schuimontwerp helpt om lucht te circuleren en houdt het oppervlak koel.