Beste thuismatras voor persoon die lijdt aan drukzweren

Mensen die lijden aan chronische ziekten brengen veel tijd door in bed, en deze constante druk op hun lichaam kan leiden tot pijnlijke zweren. Daarom is het belangrijk om een matras te kiezen die de kansen op het ontwikkelen van bedden kan verminderen. Ziekenhuismatrassen kunnen deze verwondingen voorkomen door voldoende ondersteuning voor de gebruiker te bieden en de druk op belangrijke delen van het lichaam te verminderen die zweren veroorzaken.

Beste thuismatras voor persoon die lijdt aan drukzweren

Er zijn verschillende factoren om te overwegen bij het kiezen van een ziekenhuisbedmatras, inclusief het stadium van zweren die iemand momenteel ervaart en de garantie die het biedt. De ziekenhuisbedmatras die u koopt, moet een royaal garantiepakket hebben, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de juiste zorg krijgt als er iets misgaat.

De Medacure Druk herverdeling Schuim Matras is een Memory Foam Hospital Bed Matras die het gewicht van de persoon gelijkmatig verdeelt over het oppervlak van de matras. Dit maakt het geweldig voor senioren en zwaardere personen die tot 550 pond wegen.

Het heeft ook een meerlagig ontwerp waarmee het de gebruikers voldoende ondersteuning kan bieden. De nylon dekking van 210 denier is antimicrobieel en waterbestendig en het is gemakkelijk schoon te maken. Het heeft een vinylbodem om te voorkomen dat vocht zich verzamelt en problemen veroorzaakt.

Drive Medical Therapeutic 5 Zone Support Matras is een geweldige keuze voor het voorkomen van voorleerhuizen. Het is een multi-gezoneerde schuimmatras die is ontworpen om gewicht te herverdelen en druk op het lichaam en het hoofd te verlichten.

Deze matras heeft een vloeistofbestendige nylon top en een trilaminaat vinylbodem, zodat deze gemakkelijk kan worden gereinigd. Het heeft ook een schuim met hoge dichtheid dat de druk op bepaalde delen van het lichaam vermindert.

De Marathon Advanced Care General Patient en ICU/CCU ziekenhuisbed Memory Foam Matras is een andere optie die ideaal is voor het voorkomen van voorleerhoeken. Het heeft een dikke toplaag van traagschuim dat in staat is om het hoofd en lichaam van de gebruiker te ondersteunen, en het is gemaakt van latexvrij schuim dat ondersteunend en comfortabel aanvoelt.

Ten slotte is de Drive Medical Gravity 7 Long Term Care druk Matras een goede optie voor diegenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige ziekenhuisbedmatras die veel ondersteuning en comfort kan bieden. Het is een traagschuimmatras die bestand is tegen vloeistoffen en een betere hygiƫne bevordert vanwege het nylon -materiaal.

Hoe weet ik welke matras ik moet krijgen?

De beste manier om te weten welke matras geschikt is voor u is om een risicobeoordeling te krijgen. Of u nu samenwerkt met een arts, verpleegkundige of maatschappelijk werker, zij kunnen het risico beoordelen van het ontwikkelen van een drukzweer op basis van hun klinische oordeel en/of gevalideerde hulpmiddelen.

Zodra je dit hebt gedaan, kun je de ideale matras vinden voor je behoeften. Er zijn een paar verschillende opties om uit te kiezen, dus het is het beste om er een te kiezen op basis van uw specifieke gezondheidsproblemen.

Afwisselende druksystemen

Zoals de naam al doet vermoeden, gebruikt een afwisselend druksysteem luchtuitgangen om te wijzigen om te passen bij de behoefte van de persoon. Deze worden aanbevolen voor mensen met een gemiddeld tot een hoog risico op het ontwikkelen van drukzweren.