Beste medische matras voor thuiszorg

Een medische matras is een cruciaal onderdeel van een thuissziekenhuisbed. Het biedt comfort en ondersteuning voor de gebruiker, beschermt tegen drukzweren en vermindert stress op zorgverleners. Dit is belangrijk voor patiënten die ziek, ouderen kunnen zijn of andere gezondheidsproblemen hebben die het slapen ongemakkelijk maken. Er zijn verschillende soorten matrassen, en het bepalen van de beste voor een patiënt zal variëren, afhankelijk van zijn gezondheid, behoeften en budget.

Memory Foam is een uitstekende keuze voor gebruikers van thuiszorg omdat het de druk gelijkmatig over de matras verdeelt, waardoor pijn en ongemak door drukpunten wordt geminimaliseerd. Deze matras is ook extreem lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk is om te verplaatsen en over te dragen van een rolstoel.

Afwisselende drukmatrassen gebruiken rijen van aangedreven luchtcellen die afwisselen tussen inflatie en deflatie op een cyclus om de bloedsomloop te verbeteren, voorleerhonden/drukzweren te voorkomen en te helpen bij het genezen van bed. Deze matrassen worden aanbevolen voor gebruik door senioren, bariatrische patiënten en iedereen die een geschiedenis heeft van het ontwikkelen van deze zweren.

Schuimmatrassen zijn een andere optie die goed werkt voor mensen met langdurige omstandigheden en een hoog risicofactoren hebben voor bedden/drukzweren. Ze zijn lichtgewicht en gemaakt van verschillende dichtheden om de gewichtsverdeling te optimaliseren, en ze kunnen ook in vormen worden gevormd om specifieke lichaamsdelen of gewrichten te huisvesten.

Voor bariatrics zijn deze matrassen vooral nuttig omdat ze in de vorm van de patiënt kunnen worden gevormd en ook in kleinere secties kunnen worden gesneden voor een betere herverdeling van de druk. Sommige modellen zijn ontworpen met een speciaal ontworpen haksectie voor bariatrics, en anderen hebben een vloeistofbestendige dekking die helpt om uit te glijden te voorkomen.

Innersspring -matrassen zijn ideaal voor degenen die niet volledig bedlegerig zijn, en ze zijn beschikbaar in een breed scala aan stevigheidsniveaus die bij de voorkeuren van elke slaper voldoen. Ze zijn ook het minst dure type matras voor thuisziekenhuis en bieden een goede hoeveelheid ondersteuning.

Dit zijn enkele van de beste medische matrassen voor drukpuntverlichting, en ze kunnen zeer nuttig zijn als u lijdt aan chronische rug-, heup- of schouderpijn. Velen worden specifiek voor dit doel ontworpen, en de meeste bieden een proefperiode en een garantie, wat betekent dat u ze kunt uitproberen voordat u een aankoop doet.

Het Nectar Premier Copper is een all-schuimmatras die een gemiddeld stevig (6) gevoel biedt voor een verscheidenheid aan slapers, met een dikke laag geheugenschuim bovenop om drukpunten te verlichten. Dit is een betaalbaar, lichtgewicht bed dat ook waterbestendig en antimicrobieel is, dus het is gemakkelijker om schoon te maken dan traditionele matrassen.

Leesa is een matrasmerk dat bekend staat om zijn comfort en kwaliteit, en het is hier geen uitzondering. De adaptieve schuimlagen van deze matras bieden geweldige contouren en de koelgel is bedoeld om een deel van de warmtebehoud van traagschuim te compenseren. De bedrijfsondersteuningskern is ook gezoneerd, wat kan helpen de spinale uitlijning te verbeteren en rugpijn te verlichten.

Het Nectar Premier Copper is een geweldige keuze voor degenen die rug-, heup- of schouderpijn hebben en een matras willen die hen van verlichting kan bieden. Het bed is lichtgewicht en komt in een breed scala aan stevigheidsniveaus, en het kan worden aangepast met de toevoeging van een verstelbaar hoofdeinde. De ademende constructie houdt je ook koel tijdens de nacht, wat goed is om te slapen.