Beste matras voor een ziek persoon

De beste matras voor een zieke is er een die helpt pijn te verlichten, vloeistoffen en longen te laten bewegen en een gezonde slaap ondersteunt. Voor mensen met chronische gezondheidsproblemen, zoals reumatoïde artritis of lupus, is het nog belangrijker om een niet -toxische matras te selecteren die geen chemicaliën bevat die symptomen verergeren.

Voor een persoon met rug- of gewrichtspijn kan het kiezen van een zachtere, contourenmatras helpen drukpunten te verlichten en de stijfheid te verminderen. Memory Foam is een populaire keuze voor degenen die aan deze kwalen lijden, omdat het een goede drukpuntverlichting biedt. Het verdeelt ook het gewicht weg van gevoelige gebieden, zoals de heupen en schouders.

Bovendien moeten mensen met een geschiedenis van astma en allergieën zoeken naar hypoallergene matrassen die geen irriterende stoffen bevatten zoals synthetische vezels, vlamvertragers en geuren. Dit type matras kan helpen bij het verlichten van de symptomen geassocieerd met allergieën en astma, en de algehele slaapkwaliteit verbeteren.

Afwisselende drukbeddieren

Als je een geliefde hebt die lijdt aan een voorliefde, is een afwisselende drukmatras misschien de beste optie voor hen. Deze matrassen gebruiken luchtbladen die drukpunten opblazen en leeglopen en herverdelen op basis van lichaamspositie. Dit maakt actieve therapie mogelijk voor voorlage en bevordert huidgenezing.

Het is ook goed om een matras te kiezen met een lage luchtverliesontwerp dat de huidverschuiving voorkomt en een betere circulatie bevordert, waardoor drukzweren zich niet kunnen vormen. Dit type matras is verkrijgbaar in schuim- en binnenste ontwerpen.

Bewegingsisolatie

Als uw geliefde een lichte slaper is, is het belangrijk om een matras te vinden die bewegingsisolatie biedt. De meeste traagschuim en hybride matrassen met individueel behoeftige spoelen zullen goed werken, zolang ze niet te zacht of te stevig zijn.

De knipoogbedhybride is een uitstekende keuze voor lichte slapers omdat het met gel doordrenkt schuim heeft dat niet alleen comfort biedt, maar ook helpt bij het minimaliseren van problemen met bewegingsoverdracht als uw partner de hele nacht moet bewegen. Het beschikt ook over een tencel -hoes die een beter ademend vermogen mogelijk maakt.

Patiënten met de ziekte van Parkinson en andere neurologische aandoeningen ervaren vaak rusteloosheid en agitatie tijdens de slaap. Degenen met PD kunnen profiteren van een zachter slaapoppervlak, dat gemakkelijker is om te wiegen en te knuffelen, om rusteloosheid te verminderen en onvrijwillige spierbewegingen te beheersen.

Een zachtere matras is ook een goede keuze voor mensen met spinale degeneratie of andere medische aandoeningen, omdat het kan helpen om onderdompeling te vergroten en de ontspanning van spieren te bevorderen. Deze bedden kunnen ook een betere circulatie bevorderen om trombose te voorkomen, wat het stolselachtige opbouw van bloed in het lichaam is.

Dit soort matrassen kan een hoger prijskaartje hebben dan standaardmatrassen, maar ze zullen de wervelkolom en gewrichten betere ondersteuning bieden. Ze zijn ook duurzamer en zijn minder kans om te zakken of te draaien dan andere soorten matrassen.

Bovendien zijn deze matrassen vaak hypoallergeen en gemaakt van natuurlijke materialen die niet schadelijk zijn voor het milieu. Sommige van deze matrassen hebben zelfs organische latex, wat een natuurlijk materiaal is dat kan helpen om pijn en ongemak te verlichten voor mensen met ademhalingsproblemen of allergieën.